Rubrikat

Trajtimi multidisiplinal i fazes akute te frakturave

Rehabilitimi i frakturave nga fraxhiliteti

Parandalimi i frakturave nga fraxhiliteti

FFNAL – Rrjeti Shqiptar i Frakturave nga Fraxhiliteti

Rreth Nesh

FFN është një organizatë globale, e cila u themelua me qëllim të krijimit të një rrjeti multidisiplinar ekspertësh për përmirësimin e trajtimit, rehabilitimit dhe parandalimit dytësor të frakturave nga fraxhiliteti. Misioni dhe vizioni i FFN-së e nënvizojnë këtë dhe janë themeli për të gjitha vendimet e marra. FFN beson se ndryshimi i dobishëm i politikave mund të ndodhë vetëm në nivel kombëtar dhe koalicionet kombëtare multidisiplinare janë mënyra më efektive për ta arritur këtë. FFN vepron si një model global për krijimin e aleancave kombëtare në sa më shumë vende të jetë e mundur.

Artan Bano

President

Rubrikat

Trajtimi multidisiplinal i fazes akute te frakturave

Rehabilitimi i frakturave nga fraxhiliteti

Parandalimi i frakturave nga fraxhiliteti

Rregjistrohu

Rregjistrohu per te marre lajmet e fundit nga FFN Albania

  Lajmet e Fundit

  Lajme

  Donacion

  Na ndihmoni ne punen tone. Per te bere nje donacion dergoni email ne:

  Artan BanoPresident

  Fregen DedjaMember

  Eriselda RevizhdaMember

  Rene BarajMember

  Eni CeloMember

  Oltiana PetriMember

  Admir MustafaMember