Rreth Nesh

FFNAL – Rrjeti Shqiptar i Frakturave nga Fraxhiliteti

FFN është një organizatë globale, e cila u themelua me qëllim të krijimit të një rrjeti multidisiplinar ekspertësh për përmirësimin e trajtimit, rehabilitimit dhe parandalimit dytësor të frakturave nga fraxhiliteti. FFN beson ne nje mjekesi multidisiplinare te bazuar ne evidenca.

Rregjistrohu per te marre lajmet e fundit nga FFN Albania

Rregjistrohu