Me rastin e dites nderkombetare te osteoporoze ne 20 Tetor 2022 dhe ne bashkepunim me Bashkine e Tiranes ne ambientet e qendres sociale ne Kombinat u organizua takimi me teme Osteoporoza dhe frakturat nga fraxhiliteti.